De website vacature010 is hard op weg om een van de grootste vacature platforms te worden van de regio. De intermediair heeft een zeer groot netwerk en richt zich zowel op de werkgever als de werknemer.

Of het nu gaat om inpakken, vervoeren, horeca, orderpicken, monteren, laden-lossen, koken, hef- reachtruck of het bedienen van machines, onze uitzendkrachten hebben werkervaring en kennis in huis. En wij zorgen ervoor dat dit goed gewaarborgd wordt. Zo worden nieuwe uitzendkrachten goed ingewerkt en starten ze vaak op functies die minder precaire in het proces zijn. Op het moment dat een uitzendkracht klaar is voor een volgende stap, bieden wij deze aan, al dan niet met een opleiding en goede begeleiding. Zo heeft de klant altijd de juiste medewerkers in huis en blijven uitzendkrachten lang voor ons werken. Hierdoor hebben we automatisch ook minder uitstroom.

Recruitment
Wij hebben meerdere kantoren in binnen en buitenland voor onze werving. Zo hebben wij een recruitmentteam in Nederland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Spanje en Roemenië. Dit gehele proces wordt aangestuurd vanuit ons hoofdkantoor in Vlaardingen. We selecteren minimaal op motivatie, kennis, houding, drijfveer en betrouwbaarheid. Er worden referenties ingewonnen, behaalde diploma`s en legitimatiebewijzen gecontroleerd. Zo bent u verzekerd van gemotiveerde uitzendkrachten met de juiste werkervaring en arbeidsethos.

Uitzendkrachten inhuren
Heeft uw bedrijf behoefte aan (tijdelijk) personeel? Neem dan vandaag nog contact met ons op via info@vacature010.nl of bel met 0640160266

Er wordt direct contact met u opgenomen en we bekijken samen hoe wij het beste het personeelstekort voor u kunnen oplossen. Ons recruitmentteam zet uw vacatures internationaal uit (binnen Europa), zodat we snel kunnen schakelen. Daarnaast beheren wij ook een grote pool van vaste medewerkers die direct ingezet kunnen worden

One thought on “Vacature010.nl: Het wergevers en wernemers platform van de regio”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *